شما در سفر چه به دنبال دیدن معماری‌های شگفت‌انگیز باشید، چه عاشق طبیعت و اقامت در زیباترین جزایر دنیا و چه ورزشکار و علاقه‌مند به بازدید از باشگاه‌های فوتبالی، بدون شک تور اسپانیا می‌تواند بهترین مقصد برای شما باشد، اما ازآنجایی‌که اسپانیا عضو اتحادیه شینگن است و برای سفر به این کشور به ویزای اسپانیا احتیاج دارید، با ما همراه باشید تا با مراحل و شرایط گرفتن ویزای اسپانیا آشنا شوید.

 

 

چگونه ویزای اسپانیا بگیریم؟

 

اولین اقدام برای گرفتن ویزای اسپانیا، آماده کردن مدارکی است که برای ارائه به سفارت احتیاج دارید، این مدارک شامل موارد زیر است:

 

۱-اصل پاسپورت با ۶ ماه اعتبار از زمان خروج از کشور با امضا شخص مسافر

۲-دو قطعه عکس ۳*۴ رنگی، تمام‌رخ با زمینه سفید، حداکثر برای ۶ ماه اخیر (عکس با گذرنامه یکی نباشد)

۳-اصل شناسنامه و ترجمه از کلیه صفحات آن

۴-اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی (با مانده‌حساب بالای ۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال)

۵-اصل و ترجمه سند مالکیت به نام مسافر (چنانچه خانواده باشند سند مالکیت به نام سرپرست خانواده کافی است)

۶-اصل و ترجمه مدارک شغلی

پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

-وکلا: پروانه وکالت

مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان

بازنشسته‌ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی

مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان

در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب/آخرین آگهی تغییرات

معلمان، اساتید و اعضا هیئت‌علمی: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان

دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه برنامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۷-برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه اسپانیایی و تائید دادگستری دارد.

۸-اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار

 

تمامی مدارک باید به زبان اسپانیایی و به‌صورت رسمی ترجمه شود.

 

مرحله‌ی دوم به تازگی سفارت اسپانیا با شرکت BLS قرارداد بسته و مراجعین از طریق این کارگزاری با سفارت در ارتباط خواهند بود.

 

مراحل گرفتن ویزای اسپانیا

 

 

مرحله‌ی سوم بعد از گرفتن وقت، تهیه بلیط رفت و برگشت، رزرو هتل و بیمه مسافرتی طبق تاریخ سفر متقاضی است. شما می‌توانید از طریق سایت‌های معتبر، بلیط، هتل و بیمه نامه خود را خریداری کنید.

در مرحله‌ی بعد متقاضی باید در روز و ساعت تعیین شده با مدارک کامل جهت انگشت‌نگاری در BLS حضور پیدا کند، معمولاً پس از ۲ هفته‌ی کاری جواب ویزا از طریق پیامک و ایمیل به متقاضی اعلام می‌گردد.

 

لازم به یادآوری است، برای سهولت در انجام تمامی مراحل ذکر شده و اطمینان بیشتر برای گرفتن ویزای اسپانیا، می‌توانید به آژانس‌های مسافرتی مراجعه کرده و مدارک خود را در اختیار آن‌ها قرار دهید، به این ترتیب تمام کارها از گرفتن وقت سفارت تا رزرو بلیط و هتل،  تا ترجمه‌ی رسمی مدارک  و در نهایت اخذ ویزا به عهده‌ی آژانس هواپیمایی خواهد بود.

 

 

نکات مهم در رابطه با گرفتن ویزای اسپانیا

زمان لازم برای صدور ویزای اسپانیا ۱۴ الی ۳۰ روز کاری است.

اگر از طریق آژانس هواپیمایی اقدام کنید، ارائه‌ی ضمانت‌نامه بازگشت طبق مبلغ درخواستی آژانس (معمولاً هر نفر ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال) بابت ضمانت بازگشت اجباری است، البته به این نکته‌ی مهم توجه کنید که اقدام از طریق آژانس و گذاشتن ضمانت‌نامه شانس صدور ویزای اسپانیا را بالاتر می‌برد.

آژانس‌های مسافرتی فقط درخواست‌ کننده‌ی ویزا هستند، تصمیم نهایی برای صدور ویزا به عهده‌ی سفارت است.

از این مطلب خوشتان آمد ؟ به اشتـراک بگذارید !
سارا احمدی
کارشناس گردشگری،لیسانس روانشناسی، عاشق طبیعت گردی و مطالعه

ارسال نظر