ویزای تایلند

کشور تایلند از مقاصد محبوب گردشگری برای ما ایرانی‌ها است و هرساله بسیاری از مسافران ایرانی، تایلند را برای گذراندن تعطیلات خود انتخاب می‌کنند. اما لازم است پیش از سفر به تایلند، مجوز لازم را برای ورود به این کشور دریافت کنیم که اصطلاحاً به آن ویزای توریستی تایلند می‌گویند. مراحل و مدارک گرفتن ویزای توریستی تایلند در حال حاضر بسیار ساده است و می‌توان در مدت زمان کم ویزای تایلند را برای ورود به این کشور دریافت کرد.

مراحل اخذ ویزای تایلند

برای گرفتن ویزای تایلند، ابتدا باید مدارک لازم برای سفارت را آماده کنید، سپس فرم مربوط به سفارت را پرکنید. بعد از آن با در دست داشتن مدارک ویزای تایلند و فرم پر شده به سفارت این کشور مراجعه کنید. البته به این نکته توجه داشته باشید که به دلیل شلوغ بودن سفارت تایلند بهتر است برای گرفتن ویزای خود، از طریق آژانس‌های مسافرتی اقدام کنید.

انواع ویزای توریستی تایلند

ویزای یک‌بار ورود: با اخذ ویزای یک‌بار ورود تایلند، مسافرین می‌توانند از 1 تا 58 روز در کشور تایلند اقامت داشته باشند.

ویزای چند بار ورود: با اخذ ویزای چند بار ورود تایلند، مسافرین می‌توانند به مدت 6 ماه هر چند بار که می‌خواهند به تایلند سفر کنند و در هر سفر به مدت 58 روز در تایلند اقامت داشته باشند.

مدارک لازم ویزای تایلند (یک‌بار ورود)

  • اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار.
  • دو قطعه عکس 3 در 4 رنگی (عکس باید جدید و متفاوت با پاسپورت متفاوت باشد، به غیر از مواردی که از صدور پاسپورت 6 ماه گذشته باشد).
  • بلیط رفت‌ و برگشت هواپیما.
  • تأییدیه رزرو هتل در تایلند.
  • کپی کارت ملی.
  • کپی تمام صفحات شناسنامه.
  • پرینت بانکی 1 ماهه با حداقل مانده 5 میلیون تومان و یا تمکن بانکی.
  • مشخصات کامل شخصی

مدارک لازم ویزای تایلند (چند بار ورود)

  • مدارک لازم برای ویزای چند بار ورود تایلند نیز مانند یک‌بار ورود است با این تفاوت که پرینت حساب بانکی باید 6 ماهه و با مانده حساب حداقل 30.000.000 تومان باشد.

نکات مهم ویزای تایلند

  • توجه داشته باشید که مسافرین متقاضی ویزای تایلند، هنگام درخواست باید در ایران حضور داشته باشند.
  • هزینه‌ی پرداخت شده به سفارت برای دریافت ویزای تایلند، قابل برگشت نیست.
  • مدت زمان صدور ویزای تایلند 3 روز کاری است.
  • مدت زمان صدور ویزای چند بار ورود تایلند، ممکن است بیشتر از 3 روز کاری طول بکشد.
  • دقت کنید که عکس ارائه شده به سفارت باید جدید (کمتر از 6 ماه)، مرتب و بدون تاخوردگی باشد، در غیر اینصورت، سفارت از تحویل مدارک خودداری کرده و هزینه‌ی ویزا نیز سوخت می‌شود. مسافر می‌بایست با پرداخت هزینه‌ی مجدد، برای گرفتن ویزای تایلند اقدام کند.
  • بلیط و واچر ارائه شده به سفارت باید اصل باشد و از ارائه بلیط و واچر سوری (تقلبی) به سفارت خودداری کنید.
  • فرم ویزای تایلند باید دقیق، کامل و به صورت تایپ شده پر شود.

فرم‌های مربوط به ویزای تایلند

پرسش و پاسخ‌های متداول

ویزای تایلند
  • چند روز زمان می‌برد تا ویزای تایلند آماده شود؟
    صدور ویزای تایلند از زمان تحویل مدارک، 3 روز کاری زمان می‌برد.
  • ویزای تایلند صادر شده چند ماه اعتبار دارد؟
    ویزای تایلند از روز صدور 3 ماه اعتبار دارد.
  • بعد از صدور ویزای تایلند چه مدت می‌توان در تایلند اقامت داشت؟
    در صورت دریافت ویزای توریستی یک‌بار ورود از 1 تا 58 روز می‌توانید در تایلند اقامت داشته باشید.
  • در صورتی که خانوادگی به تایلند سفر کنیم، آیا برای هر نفر ارائه‌ی پرینت حساب جداگانه الزامی است؟
    خیر، در صورتی که با خانواده سفر می‌کنید، با ارائه شناسنامه، گرفتن پرینت حساب سرپرست خانواده با مانده 5.000.000 تومان کافی است.
  • فرم ویزای تایلند را از کجا تهیه کنیم؟
    فرم ویزای تایلند را می‌توان از طریق سایت سفارت دانلود کرد، اما از آنجایی که فرم باید با دقت تمام پر شود، با دادن مدارک به کارشناسان ویزای تایلند، در آژانس ستاره ونک می‌توانید تمامی مراحل مربوط به ویزای تایلند خود را به ما بسپارید.

تورهای تایلند زمستان 97

با توجه به نیازهای مسافران عزیز، تورهای گوناگونی برای تایلند برنامه‌ریزی کرده‌ایم. از این میان می‌توانید مناسب‌ترین را بررسی و انتخاب کنید:

تور پوکت

7 شب و 8 روز پوکت

تور بانکوک + پاتایا

3 شب بانکوک + 4 شب پاتایا

تور پاتایا

7 شب و 8 روز پاتایا

تور پوکت + بانکوک

4 شب پوکت + 3 شب بانکوک

مطالب خواندنی

سفر به تایلند خاطره‌انگیزتر خواهد شد اگر قبل از سفر، نگاهی به مقالات مرتبط به تور تایلند بیاندازید.

10 حقیقت جالب درباره تایلند
چه باور کنید چه باور نکنید، هر کشوری حقایقی جالب و هیجان‌انگیز دارد که در باورها و اعتقادات آن کشور ریشه دارند. تایلند نیز با داشتن تاریخ و تمدنی چند هزارساله از این قاعده مستثنی نیست. دانستن این حقایق باورنکردنی و آشنایی با فرهنگ ...
باید و نبایدهای سفر به تایلند
آیا می‌دانستید پا گذاشتن روی پول رسمی تایلند مجازات سنگینی در پی دارد؟ آیا از قوانین ورود به معابد تایلندی آگاهی دارید؟ می‌دانید انجام دادن کدام کارها تایلندی‌ها را بسیار ناراحت می ...
سفر به پوکت، مروارید زیبای تایلند
پوکت زیباترین جزیره تایلند است که با سواحل زیبا و طبیعت بکر خود هر ساله میزبان صدها گردشگر از سراسر دنیا می‌باشد. آب‌های زمردین، صخره‌های سنگی، انواع تفریحات مهیج آبی، و رستورانها ...
معرفی 6 مرکز خرید معروف در بانکوک
یکی از لذت‌بخش‌ترین، قسمت سفر به بانکوک خرید کردن است. چرا که این شهر پر است از مراکز خرید بزرگ و کوچک که انتخاب و تنوع زیادی را پیش روی کسانی که عاشق گشت‌وگذار و خرید در فروشگاه‌ه ...
با بهترین رستوران‌های بانکوک آشنا شوید
یکی از مواردی که در سفر به تایلند و شهر بانکوک نباید نگران آن بود انتخاب غذا و رستوران است، چرا که شهر بانکوک پر است از رستوران‌های متنوع که در هر ساعت از روز باز هستند و آماده‌ی پ ...
در حال جستجوی بهترین نتایج
نرخ های ویژه هواپیمایی ایرعربیا
عضویت
ورود به پنل کاربری

رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ کلیک کنید

preloader

لطفا منتظر بمانید

برای ورود به سایت کلیک کنید