ویزای هند

کشور هند از جمله کشورهایی است که با داشتن فرهنگ‌ها و مذاهب مختلف و صدها مکان تاریخی و تفریحی جذاب، به مقصدی محبوب برای گردشگران ایرانی تبدیل شده است، اما برای ورود به این کشور زیبا، نیاز به ویزا داریم. برای گرفتن ویزای هند، از دو طریق آنلاین و مراجعه‌ی حضوری به کارگزار سفارت هند می‌توان اقدام کرد.

انواع ویزای توریستی هند

ویزای الکترونیکی هند: با اخذ ویزای الکترونیکی هند، شما می‌توانید به مدت 30 روز در این کشور اقامت داشته باشید. (این نوع ویزا به صورت دو بار ورود صادر می‌گردد و از زمان اولین ورود به مدت 60 روز مسافر می‌تواند در هند اقامت داشته باشد.)

نکته: در صورتی که مسافر بعد از اولین ورود، از کشور هند خارج شود و مجددا ورود کند، مدت زمانی که در کشور هند اقامت نداشته نیز جز 60 روز محاسبه می‌شود.

مدت زمان صدور ویزای الکترونیکی هند 5 الی 7 روز کاری می‌باشد.

ویزای عادی هند: با اخذ ویزای عادی هند شما می‌توانید 28 روز در این کشور اقامت داشته باشید.

مدت زمان صدور ویزای عادی هند 7 الی 8 روز کاری می‌باشد.

ویزای نیمه فوری هند: با اخذ ویزای نیمه فوری هند شما می‌توانید 28 روز در این کشور اقامت داشته باشید.

مدت زمان صدور ویزای نیمه فوری هند 4 الی 5 روز کاری می‌باشد.

ویزای فوری هند: با اخذ ویزای فوری هند شما می‌توانید 28 روز در این کشور اقامت داشته باشید.

مدت زمان صدور ویزای فوری هند 2 الی 4 روز کاری می‌باشد.

مدارک لازم ویزای هند

  • اصل پاسپورت امضا شده توسط مسافر.
  • کپی صفحه اول و دوم شناسنامه (صفحه ازدواج).
  • کپی کارت ملی.
  • یک قطعه عکس 5*5 رنگی زمینه سفید جدید
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا.
  • آخرین ویزای هند (در صورت داشتن سفر قبلی به هند).
نکته:
  • در صورتی که مسافر درخواست ویزای الکترونیکی داشته باشد ارائه‌ی مدارک فوق به صورت اسکن شده کافی است.
  • در صورت ارسال اسکن پاسپورت: فرمت به صورت PDF، سایز کمتر از 300 کیلوبایت باشد.
  • در صورت ارسال اسکن عکس: سایز بین 10 کیلوبایت و 1 مگابایت و وضوح بیشتر از 350 پیکسل باشد.

نکات مهم ویزای هند

  • اقدام برای گرفتن ویزای هند فقط از طریق آژانس‌های هواپیمایی معتبر امکان‌پذیر است.
  • یکی از مراحل گرفتن ویزای هند انگشت‌نگاری است:
  • در صورت درخواست ویزای الکترونیکی هند، انگشت‌نگاری در فرودگاه هند انجام می‌شود و در غیر اینصورت، انگشت‌نگاری در مرکز صدور ویزای هند در تهران انجام می‌شود.
  • حضور شخص مسافر، در زمان و مکان تعیین شده توسط کارگزاری هند، جهت انگشت‌نگاری الزامی است.
  • در صورتی که در 10 سال اخیر، متقاضی ویزای هند، سفری به این کشور داشته، ارائه‌ی پاسپورت قبلی الزامی است.

فرم‌های مربوط به ویزای هند

پرسش و پاسخ‌های متداول

ویزای هند
  • آیا به غیر از تهران، امکان انگشت‌نگاری ویزای هند در شهرهای دیگر ایران نیز امکان‌پذیر است؟
    بله در شهرهای شیراز و مشهد نیز امکان انگشت‌نگاری ویزای هند وجود دارد.
  • در صورتی که پاسپورت قبلی خود را که در آن مهر ویزای هند خورده گم کرده باشیم، آیا می‌توان سفر قبلی را به سفارت اعلام نکرد؟
    خیر، به علت استعلام مرکز انگشت‌نگاری، حتماً سفر قبلی خود را اعلام کنید.
  • آیا ویزاهای هند قابل تمدید است؟
    خیر، قابل تمدید نمی‌باشد.

تورهای هند زمستان 97

با توجه به نیازهای مسافران عزیز، تورهای گوناگونی برای هند برنامه‌ریزی کرده‌ایم. از این میان می‌توانید مناسب‌ترین را بررسی و انتخاب کنید:

تور دهلی + آگرا + جیپور

3 شب دهلی + 2 شب آگرا + 2 شب جیپور

تور گوا

5 شب و 6 روز

تور جیپور + آگرا + دهلی + گوا (ویژه نوروز 98)

2 شب جیپور + 1 شب آگرا + 3 شب دهلی + 3 شب گوا

مطلب خواندنی

سفر به هند خاطره‌انگیزتر خواهد شد اگر قبل از سفر، نگاهی به مقاله مرتبط به تور هند بیاندازید.

سفر به هندوستان - کشور رنگ‌ها
دهلی دومین شهر بزرگ هند و یکی از کهن ترین شهرهای تاریخی آسیا است که مجموعه ای زیبا از کهنه و نو را در خود جای داده است این شهر به دو بخش دهلی قدیم (Old Delhi) و دهلی جدید (New Delhi) تقسیم می شود، بخش کهنه آن در زمان سلسله کهن و ...
در حال جستجوی بهترین نتایج
نرخ های ویژه هواپیمایی ایرعربیا
عضویت
ورود به پنل کاربری

رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ کلیک کنید

preloader

لطفا منتظر بمانید

برای ورود به سایت کلیک کنید