ویزای شینگن

کدام کشورها عضو شینگن هستند؟ چه طور ویزای شینگن بگیریم؟ چه مدارکی برای اخذ ویزای شینگن لازم است؟ چه مدت طول می‌کشد تا ویزای شینگن بگیریم؟ این‌ها سؤالاتی هستند که هنگام سفر به اروپا ذهن هرکسی را به خود مشغول می‌کند. مراحل گرفتن ویزای شینگن همیشه برای مسافران سخت است. اما نگران نباشید، آژانس هواپیمایی ستاره ونک با داشتن کارشناسان مجرب در زمینه‌ی ویزای شینگن کار را برای مسافران آسان کرده است. در ادامه‌ی مطلب با ما همراه باشید تا با مراحل و شرایط اخذ ویزای شینگن بیشتر آشنا شوید.

شرایط ویزای شینگن

تعریف ویزای شینگن

شینگن قراردادی است که در سال 1985 بین 26 کشور اروپایی امضا شد تا افرادی که ساکن این کشورها هستند بتوانند بدون نیاز به اخذ ویزا از مرزهای یکدیگر عبور کنند. 26 کشوری که شامل این قرارداد می‌شوند، آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوونی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن‌اشتاین و سوئیس هستند که شرایط اخذ ویزا از آن‌ها یکسان است و با اجازه ورود به یکی از این کشورها می‌توان در مناطق دیگر هم طبق تاریخ اعلام‌شده در ویزا اقامت داشت، از طرفی دیگر اعضای این قرارداد به کسانی که ساکن یا تابع کشورهای استرالیا، ژاپن، کره جنوبی، مالزی و تعدادی از کشورهای قاره‌ی آمریکای جنوبی هستند این اجازه را می‌دهد که بدون گرفتن ویزا به مدت حداکثر 90 روز به هرکدام از این 26 کشور سفر کنند.

مراحل اخذ ویزای شینگن

  • 1- گرفتن وقت سفارت از کشور مورد نظر

    برای گرفتن ویزای شینگن ابتدا باید از سفارت کشور مورد نظر وقت بگیرید. وقت سفارت برای تحویل مدارک، انگشت‌نگاری و در بعضی سفارت‌ها برای مصاحبه گرفته می‌شود. برای گرفتن وقت سفارت باید از طریق سایت سفارت‌ها اقدام شود.

    نکته مهم: بعضی از سفارت‌ها فقط انگشت‌نگاری دارند و در بعضی دیگر، بسته به تصمیم افسر سفارت، با متقاضی مصاحبه هم می‌شود.

  • 2- پر کردن فرم و تکمیل مدارک

    بعد از گرفتن وقت، مرحله دوم پر کردن فرم و تکمیل مدارک است. فرم سفارت را می‌توان از سایت سفارت مربوطه دانلود کرد.

    مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن

    • اصل پاسپورت با 6 ماه اعتبار از زمان خروج از کشور با امضا شخص مسافر.
    • دو قطعه عکس 3*4 رنگی، تمام‌رخ با زمینه سفید، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه یکی نباشد).
    • اصل شناسنامه و ترجمه از کلیه صفحات آن.
    • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی (با مانده‌حساب بالای 600.000.000 ریال).
    • اصل و ترجمه سند مالکیت به نام مسافر (چنانچه خانواده باشند سند مالکیت به نام سرپرست خانواده کافی است).
    • اصل و ترجمه مدارک شغلی:
      • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.
      • وکلا: پروانه وکالت.
      • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
      • بازنشسته‌ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی
      • مشاغل غیردولتی: : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان، در صورت خویش‌فرما بودن جواز کسب/آخرین آگهی تغییرات
      • معلمان، اساتید و اعضا هیئت‌علمی: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوقی و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
      • دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل.

        جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه برنامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

    • برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است نیاز
    • اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.
    • همراه داشتن بلیط و واچر معتبر

    توجه داشته باشید که مدارک لازم برای سفارت‌های حوزه‌ی شینگن به‌طور معمول یکسان است و فقط در بعضی از موارد کوچک تفاوت می‌کند، پس قبل از تهیه‌ی هر مدرکی با سفارت مربوطه هماهنگی لازم را به عمل آورید.

  • 3- حضور در سفارت جهت انگشت‌نگاری یا مصاحبه

    بعد از گرفتن وقت و تکمیل مدارک، باید در روز و ساعت تعیین شده، جهت انگشت‌نگاری و یا مصاحبه در سفارت مورد نظر حضور پیدا کنید.

نکات مهم

  • داشتن ویزای شینگن قبلی، امتیاز محسوب می‌شود اما تضمین مجدد برای ورود به محدوده‌ی شینگن نیست.
  • مسافر بایستی از کشور صادرکننده‌ی ویزا به محدوده‌ی شینگن وارد شود و پس از یک شب اقامت سفر خود را به دیگر کشورها ادامه دهد، در غیر این صورت پلیس‌های مرزی می‌توانند به مسافر اجازه‌ی ورود به دیگر کشورهای شینگن را ندهند.
  • در صورتی که بعد از اقدام به درخواست ویزا، تقاضای شما از طرف سفارت موردنظر رد شد زودتر ۶ ماه برای درخواست ویزای مجدد اقدام نکنید.
  • اگر از طریق آژانس‌های هواپیمایی اقدام کردید، بدانید که آن‌ها درخواست‌کننده‌ی ویزا هستند و تصمیم نهایی برای صدور یا رد ویزا به عهده‌ی سفارت است.
  • برخی از سفارت‌ها در ایران، برای صدور ویزا دفتر نمایندگی دارند؛ مانند BLS که دفتر نمایندگی سفارت اسپانیا است. باید به این نکته توجه کرد که برای انگشت‌نگاری در این سفارت‌ها، بایستی به نمایندگی‌های آن‌ها مراجعه کرد، نه خود سفارت.

سؤالات احتمالی در مصاحبه کشورهای حوزه شینگن

  • قصد سفر به کدام کشورهای شینگن را دارید؟
  • آیا در منطقه‌ی شینگن دوست، آشنا یا فامیل دارید؟
  • هزینه‌ی سفر شما بر عهده‌ی چه کسی است؟
  • هدف شما از سفر چیست؟
  • چه مدت اقامت دارید؟
  • از کجا مطمئن باشیم که به وطن خود بازخواهید گشت؟
  • شغل شما چیست و درامد شما چقدر است؟
  • و…

پرسش و پاسخ‌های متداول

ویزای شینگن

  • از کدام سفارت برای گرفتن ویزا اقدام می‌کنید؟
    آژانس هواپیمایی ستاره ونک، آژانس تائید شده در سفارت اسپانیا است و برای گرفتن ویزای شینگن از طریق سفارت اسپانیا اقدام می‌کند.
  • جواب ویزای شینگن بعد از چند روز آماده می‌شود؟
    پس از مصاحبه 14 الی 20 روز کاری طول می‌کشد تا جواب ویزا از طرف سفارت آماده شود.
  • در صورت اقدام برای ویزا، از طرف آژانس ستاره ونک چند درصد تضمین برای مثبت بودن جواب ویزا وجود دارد؟
    آژانس هواپیمایی ستاره ونک، فقط درخواست کننده ویزا است و تصمیم نهایی برای صدور ویزا از طرف سفارت مربوطه گرفته می‌شود.
  • آیا خروج مسافر باید از کشوری باشد که ویزا را صادر کرده است؟
    خیر مسافر می‌تواند از تمامی کشورهای حوزه شینگن خارج شود.

خانم جباری
نیاز به راهنمایی دارید؟
همین حالا تماس بگیرید.
021-8888 0000
داخلی: 118
چنانچه تمایل دارید با شما تماس گرفته شود فرم زیر را تکمیل نمایید و دکمه ثبت‌نام را بزنید. کارشناسان ستاره ونک با شما تماس می‌گیرند.

تورهای اروپا زمستان 97

با توجه به نیازهای مسافران عزیز، تورهای گوناگونی برای اروپا برنامه‌ریزی کرده‌ایم. از این میان می‌توانید مناسب‌ترین را بررسی و انتخاب کنید:

تور اسپانیا

4 شب و 5 روز بارسلون

تور اسپانیا (بارسلون + مادرید)

7 شب و 8 روز

تور چک + اتریش

7 شب و 8 روز

تور اسپانیا + فرانسه (ویژه نوروز 98)

2 شب مادرید + 2 شب بارسلون + 3 شب پاریس

تور اسپانیا (ویژه 22 بهمن)

4 شب و 5 روز

تور سواحل اسپانیا (ویژه نوروز 98)

3 شب تنریف + 4 شب بارسلون

تور دور اسپانیا و سواحل جنوبی (ویژه نوروز98)

3 شب مادرید + 1 شب گرانادا + 1 شب سویا + 1 شب مادرید + 2 شب بارسلون

تور اسپانیا + ایتالیا (ویژه نوروز 98)

3 شب بارسلون + 2 شب رم + 1 شب فلورانس + 1 شب ونیز

تور اسپانیا + هلند (ویژه نوروز98)

4 شب بارسلون + 3 شب آمستردام

تور مجارستان + اتریش

3 شب بوداپست + 1 شب وین

در حال جستجوی بهترین نتایج
نرخ های ویژه هواپیمایی ایرعربیا
عضویت
ورود به پنل کاربری

رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ کلیک کنید

preloader

لطفا منتظر بمانید

برای ورود به سایت کلیک کنید