ویزای سنگاپور

سنگاپور، کشور آسیایی کوچک، اما مدرن است که با داشتن تمامی امکانات گردشگری، به مقصدی محبوب برای ایرانیانی تبدیل شده است که برای سفری لوکس برنامه‌ریزی کرده‌اند، اما ایرانی‌ها برای سفر به این کشور، ابتدا باید برای گرفتن ویزای سنگاپور اقدام کنند. در ادامه‌ی مطلب با پروسه‌ی اخذ ویزای سنگاپور بیشتر آشنا می‌شویم:

ویزای توریستی سنگاپور

ویزای سنگاپور از زمان ورود 2 ماه اعتبار دارد و در صورت اخذ ویزای سنگاپور، مسافر می‌تواند 28 روز در این کشور اقامت داشته باشد.

مدارک لازم ویزای سنگاپور

  • اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار.
  • اسکن رنگی صفحه‌ی اول پاسپورت با کیفیت بالا (پاسپورت باید توسط مسافر امضا شده باشد).
  • اسکن رنگی عکس 4*3 جدید با کیفیت بالا.
  • واچر و بلیط هتل.

نکات مهم ویزای سنگاپور

  • با توجه به اینکه سنگاپور در ایران سفارت ندارد، برای گرفتن ویزای سنگاپور، باید از طریق آژانس هواپیمایی معتبر اقدام کنید.
  • توجه داشته باشید عکس و پاسپورت باید با کیفیت بالا اسکن گرفته شود.
  • رزرو هتل کمتر از 3 شب از طرف سفارت پذیرفته نیست.
  • درخواست ویزای افرادی که تنها به سنگاپور سفر می‌کنند، ممکن است بیش از 14 روز طول بکشد و سفارت مدارک بیشتری را از متقاضی ویزای سنگاپور دریافت کند.

پرسش و پاسخ‌های متداول

ویزای سنگاپور
  • چند روز زمان می‌برد تا ویزای سنگاپور آماده شود؟
    صدور ویزای تایلند از زمان تحویل مدارک، 14 روز کاری زمان می‌برد.
  • ویزای سنگاپور صادر شده چند ماه اعتبار دارد؟
    ویزای سنگاپور از روز صدور 2 ماه اعتبار دارد.
  • بعد از صدور ویزای سنگاپور چه مدت می‌توان در این کشور اقامت داشت؟
    بعد از صدور ویزای سنگاپور، مسافر می‌تواند 28 روز در سنگاپور اقامت داشته باشد.

تور زمستان 97

بهترین تور برنامه ریزی شده توسط کارشناسان ما در زیر نمایش داده شده است. برای بررسی بیشتر لطفا روی مشاهده جزئیات کلیک کنید.

تور کوالالامپور - سنگاپور

4 شب کوالالامپور + 3 شب سنگاپور

در حال جستجوی بهترین نتایج
نرخ های ویژه هواپیمایی ایرعربیا
عضویت
ورود به پنل کاربری

رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ کلیک کنید

preloader

لطفا منتظر بمانید

برای ورود به سایت کلیک کنید