ویزای دبی

لطفا امتیاز دهید

هر ساله ایرانیان زیادی با اهداف مختلف، از خرید گرفته تا گذراندن تعطیلات و تفریح به دبی سفر می‌کنند، اما به هر دلیلی که بخواهیم به دبی سفر کنیم، باید برای ورود به این منطقه ویزای توریستی داشته باشیم. بسته به مدت زمان اقامت، ویزاهای توریستی دبی انواع مختلفی دارند که در ادامه با آن‌ها آشنا می‌شویم:

انواع ویزای توریستی دبی

ویزای توریستی عادی: با اخذ این نوع ویزای دبی، شما می‌توانید کمتر از 15 روز در دبی اقامت داشته باشید.

ویزای توریستی سرویس: با اخذ این نوع ویزای دبی، شما می‌توانید 15 روز در دبی اقامت داشته باشید.

ویزای توریستی یک‌ماهه: با اخذ این نوع ویزای دبی شما می‌توانید از 1 تا 30 روز در دبی اقامت داشته باشید.

ویزای توریستی یک‌ماهه چند بار ورود: با اخذ این نوع ویزای دبی شما می‌توانید در طول یک‌ماه هر چند بار که بخواهید به دبی رفت و آمد داشته باشید.

ویزای توریستی سه‌ماهه: با اخذ این نوع ویزای دبی شما می‌توانید از 1 تا 90 روز در دبی اقامت داشته باشید. (این نوع ویزا غیرقابل تمدید است.)

ویزای توریستی سه‌ماهه چند بار ورود: با اخذ این نوع ویزا شما می‌توانید در طول یک‌ماه هر چند بار که بخواهید به دبی رفت و آمد داشته باشید.

مدارک لازم ویزای دبی

  • اسکن رنگی از هر دو طرف کارت ملی
  • اسکن رنگی از صفحه اول پاسپورت

نکات مهم ویزای دبی

  • هرکدام از ویزاهای دبی از زمان صدور 2 ماه معتبر می‌باشند.
  • بعد از صدور ویزا، ارائه‌ی چک ضمانت شخص ثالث در وجه آژانس هواپیمایی ستاره ونک الزامی است.
  • در صورت مرفوض شدن ویزای دبی از سوی سفارت امارات، مبلغ ویزا قابل برگشت نیست.
  • در صورت عدم بازگشت مسافر و یا بروز هرگونه خسارت و تعلق جریمه، پرداخت کلیه‌ی جریمه‌ها بر عهده‌ی خود مسافر می‌باشد.
  • کشور امارات به افراد زیر 18 سالی که تنها سفر کنند، ویزا نمی‌دهد.

پرسش و پاسخ‌های متداول

ویزای دبی
  • ویزای فوری دبی چه شرایطی دارد؟
    ویزاهای دبی فقط به صورت عادی صادر شده و نوع فوری ندارند.
  • آیا ویزاهای دبی قابل تمدید هستند؟
    بله به غیر از ویزاهای سه‌ماهه، باقی ویزاها با پرداخت مبلغ، قابل تمدید هستند.
  • در صورت مرفوض شدن ویزای دبی، بعد از چند وقت می‌توان برای صدور ویزای مجدد اقدام کرد؟
    بعد از 15 روز کاری، مجدداً می‌توانید برای گرفتن ویزای دبی اقدام کنید.
  • صدور ویزای دبی چه مدت زمان می‌برد؟
    صدور ویزای دبی به‌طور معمول 7 روز کاری زمان می‌برد، اما در بعضی از مواقع این زمان، طولانی‌تر نیز می‌شود.

کارشناس
نیاز به راهنمایی دارید؟
همین حالا تماس بگیرید.
021-8888 0000
داخلی: 115 و 113
چنانچه تمایل دارید با شما تماس گرفته شود فرم زیر را تکمیل نمایید و دکمه ثبت‌نام را بزنید. کارشناسان ستاره ونک با شما تماس می‌گیرند.

تور دبی پاییز 98

بهترین تور برنامه‌ریزی شده توسط کارشناسان ما در زیر نمایش داده شده است. برای بررسی بیشتر لطفا روی مشاهده جزئیات کلیک کنید.

تور دبی

4 شب و 5 روز

مطالب خواندنی

سفر به دبی خاطره‌انگیزتر خواهد شد اگر قبل از سفر، نگاهی به مقالات مرتبط به دبی بیاندازید.

بهترین مراکز بازی در دبی
اگر از آن دسته افرادی هستید که کودک درونتان شیطنتش را فراموش نکرده؛ همیشه و همه‌جا آماده مسابقه و چالش هستید که هیجان خود را تخلیه کنید. حالا تصور کنید با همین خصوصیات، به شهر دبی سفر کنید. این شهر دقیقاً مناسب روحیات افراد پرانرژ ...
لوکس‌ترین تفریحات دبی
با لاکچری بودن تنها یک 1 ساعت فاصله دارید. پس یک بار برای همیشه دل را به دریا زده و با سفر به دبی متفاوت‌ترین تعطیلات عمرتان را تجربه کنید. برای این کار کافیست کمی وقت گذاشته و با ...
دیوانه کننده‌ترین شهربازی‌های امارات
خوش گذروانا و نترسا! می‌خوایم برای شما در تور دبی بهترین شهربازی‌های کره زمین را معرفی کنیم. رنگ‌ووارنگ، شهرفرنگ! فقط کافی ست یکی از این پارک‌ها را امتحان کنید تا از پارک رفتن به‌ط ...
داروهای ممنوعه در سفر به دبی
فرودگاه‌های امارات قوانین سخت‌گیرانه‌ای برای حمل مواد دارویی دارند که عدم اطلاع از این قوانین و رعایت نکردن آن‌ها مشکلات بسیاری را در سفر به وجود می‌آورد. ازاین‌رو اگر عادت به مصرف ...

بحث و تبادل نظر

لطفاً سوالات، نظرات، پیشنهادات و تجربیات خود را مطرح کنید.

برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک کنید.
عضویت
ورود به پنل کاربری

رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ کلیک کنید

preloader

لطفا منتظر بمانید

برای ورود به سایت کلیک کنید