ویزای دبی

هر ساله ایرانیان زیادی با اهداف مختلف، از خرید گرفته تا گذراندن تعطیلات و تفریح به دبی سفر می‌کنند، اما به هر دلیلی که بخواهیم به دبی سفر کنیم، باید برای ورود به این منطقه ویزای توریستی داشته باشیم. بسته به مدت زمان اقامت، ویزاهای توریستی دبی انواع مختلفی دارند که در ادامه با آن‌ها آشنا می‌شویم:

انواع ویزای توریستی دبی

ویزای توریستی عادی: با اخذ این نوع ویزای دبی، شما می‌توانید کمتر از 15 روز در دبی اقامت داشته باشید.

ویزای توریستی سرویس: با اخذ این نوع ویزای دبی، شما می‌توانید 15 روز در دبی اقامت داشته باشید.

ویزای توریستی یک‌ماهه: با اخذ این نوع ویزای دبی شما می‌توانید از 1 تا 30 روز در دبی اقامت داشته باشید.

ویزای توریستی یک‌ماهه چند بار ورود: با اخذ این نوع ویزای دبی شما می‌توانید در طول یک‌ماه هر چند بار که بخواهید به دبی رفت و آمد داشته باشید.

ویزای توریستی سه‌ماهه: با اخذ این نوع ویزای دبی شما می‌توانید از 1 تا 90 روز در دبی اقامت داشته باشید. (این نوع ویزا غیرقابل تمدید است.)

ویزای توریستی سه‌ماهه چند بار ورود: با اخذ این نوع ویزا شما می‌توانید در طول یک‌ماه هر چند بار که بخواهید به دبی رفت و آمد داشته باشید.

مدارک لازم ویزای دبی

  • برای گرفتن هر کدام از ویزاهای توریستی دبی، ارائه‌ی اسکن رنگی از پاسپورت با 6 ماه اعتبار، از زمان خروج کافی است.

نکات مهم ویزای دبی

  • هرکدام از ویزاهای دبی از زمان صدور 2 ماه معتبر می‌باشند.
  • بعد از صدور ویزا، ارائه‌ی چک ضمانت شخص ثالث در وجه آژانس هواپیمایی ستاره ونک الزامی است.
  • در صورت مرفوض شدن ویزای دبی از سوی سفارت امارات، مبلغ ویزا قابل برگشت نیست.
  • در صورت عدم بازگشت مسافر و یا بروز هرگونه خسارت و تعلق جریمه، پرداخت کلیه‌ی جریمه‌ها بر عهده‌ی خود مسافر می‌باشد.
  • کشور امارات به افراد زیر 18 سالی که تنها سفر کنند، ویزا نمی‌دهد.

پرسش و پاسخ‌های متداول

ویزای دبی
  • ویزای فوری دبی چه شرایطی دارد؟
    ویزاهای دبی فقط به صورت عادی صادر شده و نوع فوری ندارند.
  • آیا ویزاهای دبی قابل تمدید هستند؟
    بله به غیر از ویزاهای سه‌ماهه، باقی ویزاها با پرداخت مبلغ، قابل تمدید هستند.
  • در صورت مرفوض شدن ویزای دبی، بعد از چند وقت می‌توان برای صدور ویزای مجدد اقدام کرد؟
    بعد از 15 روز کاری، مجدداً می‌توانید برای گرفتن ویزای دبی اقدام کنید.
  • صدور ویزای دبی چه مدت زمان می‌برد؟
    صدور ویزای دبی به‌طور معمول 7 روز کاری زمان می‌برد، اما در بعضی از مواقع این زمان، طولانی‌تر نیز می‌شود.

تورهای دبی زمستان 97

با توجه به نیازهای مسافران عزیز، تورهای گوناگونی برای دبی برنامه‌ریزی کرده‌ایم. از این میان می‌توانید مناسب‌ترین را بررسی و انتخاب کنید:

تور دبی

3 شب و 4 روز دبی

تور دبی

3 شب و 4 روز

تور دبی

3 شب و 4 روز

تور راس الخیمه

3 شب و 4 روز

مطالب خواندنی

سفر به دبی خاطره‌انگیزتر خواهد شد اگر قبل از سفر، نگاهی به مقالات مرتبط به تور دبی بیاندازید.

5 مرکز خرید پرطرفدار در دبی
به گفته روانکاو معروف مگ سلیگ "خرید کردن یکی از کلیدهای شادی است" بیشتر افراد با خرید کردن، روحیه‌ی شادی پیدا می‌کنند. اگر شما هم جز افرادی هستید که گشت و گذار در فروشگاه‌ها حالتان را بهتر می‌کند. سفر به دبی یک پیشنهاد عالی برایتا ...
هرآنچه که باید درباره هتل‌های دبی بدانید
انتخاب هتل از مواردی است که می‌تواند سفر را بسیار لذت‌بخش کرده و یا آن را به کام هرکسی تلخ کند. تحقیق در مورد مقصد و مشخص بودن هدف سفر به انتخاب یک هتل مناسب کمک بسیاری خواهد کرد. بنابراین آشنایی با مناطق دبی و  اقامت در هتل‌های م ...
در حال جستجوی بهترین نتایج
نرخ های ویژه هواپیمایی ایرعربیا
عضویت
ورود به پنل کاربری

رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ کلیک کنید

preloader

لطفا منتظر بمانید

برای ورود به سایت کلیک کنید