ویزای دبی

لطفا امتیاز دهید

هر ساله ایرانیان زیادی با اهداف مختلف، از خرید گرفته تا گذراندن تعطیلات و تفریح به دبی سفر می‌کنند، اما به هر دلیلی که بخواهیم به دبی سفر کنیم، باید برای ورود به این منطقه ویزای توریستی داشته باشیم. بسته به مدت زمان اقامت، ویزاهای توریستی دبی انواع مختلفی دارند که در ادامه با آن‌ها آشنا می‌شویم:

انواع ویزای توریستی دبی

ویزای توریستی عادی: با اخذ این نوع ویزای دبی، شما می‌توانید کمتر از 15 روز در دبی اقامت داشته باشید.

ویزای توریستی سرویس: با اخذ این نوع ویزای دبی، شما می‌توانید 15 روز در دبی اقامت داشته باشید.

ویزای توریستی یک‌ماهه: با اخذ این نوع ویزای دبی شما می‌توانید از 1 تا 30 روز در دبی اقامت داشته باشید.

ویزای توریستی یک‌ماهه چند بار ورود: با اخذ این نوع ویزای دبی شما می‌توانید در طول یک‌ماه هر چند بار که بخواهید به دبی رفت و آمد داشته باشید.

ویزای توریستی سه‌ماهه: با اخذ این نوع ویزای دبی شما می‌توانید از 1 تا 90 روز در دبی اقامت داشته باشید. (این نوع ویزا غیرقابل تمدید است.)

ویزای توریستی سه‌ماهه چند بار ورود: با اخذ این نوع ویزا شما می‌توانید در طول یک‌ماه هر چند بار که بخواهید به دبی رفت و آمد داشته باشید.

مدارک لازم ویزای دبی

  • اسکن رنگی از هر دو طرف کارت ملی
  • اسکن رنگی از صفحه اول پاسپورت

نکات مهم ویزای دبی

  • هرکدام از ویزاهای دبی از زمان صدور 2 ماه معتبر می‌باشند.
  • بعد از صدور ویزا، ارائه‌ی چک ضمانت شخص ثالث در وجه آژانس هواپیمایی ستاره ونک الزامی است.
  • در صورت مرفوض شدن ویزای دبی از سوی سفارت امارات، مبلغ ویزا قابل برگشت نیست.
  • در صورت عدم بازگشت مسافر و یا بروز هرگونه خسارت و تعلق جریمه، پرداخت کلیه‌ی جریمه‌ها بر عهده‌ی خود مسافر می‌باشد.
  • کشور امارات به افراد زیر 18 سالی که تنها سفر کنند، ویزا نمی‌دهد.

پرسش و پاسخ‌های متداول

ویزای دبی
  • ویزای فوری دبی چه شرایطی دارد؟
    ویزاهای دبی فقط به صورت عادی صادر شده و نوع فوری ندارند.
  • آیا ویزاهای دبی قابل تمدید هستند؟
    بله به غیر از ویزاهای سه‌ماهه، باقی ویزاها با پرداخت مبلغ، قابل تمدید هستند.
  • در صورت مرفوض شدن ویزای دبی، بعد از چند وقت می‌توان برای صدور ویزای مجدد اقدام کرد؟
    بعد از 15 روز کاری، مجدداً می‌توانید برای گرفتن ویزای دبی اقدام کنید.
  • صدور ویزای دبی چه مدت زمان می‌برد؟
    صدور ویزای دبی به‌طور معمول 7 روز کاری زمان می‌برد، اما در بعضی از مواقع این زمان، طولانی‌تر نیز می‌شود.

کارشناس
نیاز به راهنمایی دارید؟
همین حالا تماس بگیرید.
021-8888 0000
داخلی: 115 و 113
چنانچه تمایل دارید با شما تماس گرفته شود فرم زیر را تکمیل نمایید و دکمه ثبت‌نام را بزنید. کارشناسان ستاره ونک با شما تماس می‌گیرند.

تورهای دبی بهار 98

با توجه به نیازهای مسافران عزیز، تورهای گوناگونی برای دبی برنامه‌ریزی کرده‌ایم. از این میان می‌توانید مناسب‌ترین را بررسی و انتخاب کنید:

تور دبی

3 شب و 4 روز دبی

تور دبی

3 شب و 4 روز

نظرات و دیدگاه‌های شما

لطفاً سوالات، نظرات، پیشنهادات و تجربیات خود را مطرح کنید.

برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک کنید.
عضویت
ورود به پنل کاربری

رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ کلیک کنید

preloader

لطفا منتظر بمانید

برای ورود به سایت کلیک کنید