درباره سفارت آفریقای جنوبی در ایران چقدر اطلاعات دارید؟ می‌دانید برای دریافت ویزای آفریقای جنوبی به چه مدارکی نیاز دارید؟ صدور ویزای آفریقای جنوبی چه مدت طول می‌کشد و بعد از صدور تا چند وقت اجازه اقامت در این کشور را خواهید داشت؟ اگر قصد سفر به آفریقای جنوبی را دارید و می‌خواهید همه چیز را درباره نحوه دریافت ویزای این کشور بدانید، مطلب زیر پاسخگوی تمام سؤالات شما خواهد بود.

 

 

کشور آفریقای جنوبی با دنیای متفاوت خود به مقصدی جذاب برای گردشگران تبدیل شده است. هر کدام از شهرهای آفریقای جنوبی زیبایی‌های منحصربه‌فرد خود را دارند. مناطق گردشگری ژوهانسبورگ، کوه تیبل و سایر جاذبه‌های کیپ‌تاون و دیدن حیات‌وحش سان‌سیتی به همراه صدها تفریح مهیج دیگر در این شهر هر گردشگری را برای سفر به این کشور ترغیب می‌کند اما قبل از هر چیز بدانید که ما ایرانی‌ها برای سفر به شهرهای زیبای آفریقای جنوبی نیاز به دریافت ویزا داریم بنابراین بهتر است پیش از اقدام برای دریافت ویزا راجع به شرایط و نحوه دریافت آن اطلاعات کافی داشته باشیم.

 

ویزای آفریقای جنوبی

ایرانی‌ها برای سفر به کشور آفریقای جنوبی و بازدید از جاذبه‌های آن نیاز به دریافت ویزا دارند

 

انواع ویزای آفریقای جنوبی

ویزای آفریقای جنوبی انواع مختلف دارد از جمله:

  • ویزای توریستی
  • ویزای کار
  • ویزای تجاری
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ملاقات با بستگان

در ادامه مطلب در مورد ویزای توریستی آفریقای جنوبی توضیح داده و مراحل دریافت ویزا را ذکر خواهیم کرد.

 

ویزای توریستی آفریقای جنوبی

این نوع ویزای آفریقای جنوبی برای کسانی که به قصد بازدید از جاذبه‌ها و تفریحات آفریقای جنوبی به این کشور سفر می‌کنند صادر می‌شود. در حال حاضر ویزای توریستی آفریقای جنوبی، با ارائه مدارک به سفارت فقط به صورت یکبار ورود و عادی برای متقاضیان صادر می‌شود.

 

ویزای آفریقای جنوبی

ویزای توریستی آفریقای جنوبی به صورت یکبار ورود صادر می‌شود

 

مدارک لازم جهت دریافت ویزای آفریقای جنوبی

ارائه مدارک زیر برای دریافت ویزای آفریقای جنوبی الزامی‌ می‌باشد. بنابراین قبل از مراجعه به سفارت و یا هر اقدام دیگر، ابتدا تمامی مدارک زیر را تهیه کنید.

۱-اصل پاسپورت با حداقل ۲ صفحه خالی

۲-دو قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵

۳-بلیط رفت و برگشت

۴-برگه رزرو هتل

۵-گردش حساب ۳ ماهه به لاتین با مهر و امضای بانک صادرکننده با حداقل مانده ۴۰٫۰۰۰ میلیون تومان

۶-معرفی‌نامه از محل کار به لاتین

۷-نامه اشتغال به تحصیل برای دانش‌آموزان و دانشجویان

۸-دو نسخه ترجمه شناسنامه افراد زیر ۱۸ سال (ترجمه رسمی با مهر دادگستری)

۹-مشخصات کامل فردی شامل: آدرس محل سکونت با ذکر مدت اقامت، آدرس و تلفن محل کار، شماره ثابت و تلفن همراه، ذکر تاریخ ازدواج برای مسافرین متأهل.

 

نکات مهم در خصوص مدارک ویزای آفریقای جنوبی

  • تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی و با مهر دارالترجمه (به استثنای شناسنامه فرزندان) ترجمه شود.
  • ترجمه شناسنامه فرزندان بایستی به زبان انگلیسی و با مهر دارالترجمه و تأییدیه دادگستری انجام شود.
  • متقاضی بایستی تمامی مدارک را در روز انگشت‌نگاری همراه داشته باشد.
  • تمکن مالی و گردش حساب باید ۳ روز قبل از مصاحبه صادرشده باشد.
  • نامه اشتغال به کار بایستی بر روی سربرگ رسمی شرکت صادرشده و موارد زیر در آن ذکر شده باشد:
  • نام و نام خانوادگی، شماره گذرنامه، تاریخ شرع به کار، طول مدت استخدام، سمت متقاضی، میزان حقوق، مدت مرخصی، امضای کارفرما
  • درصورتی که فرزند با یکی از والدین سفر کند، همراه داشتن رضایت‌نامه کتبی و محضری پدر یا مادر که در سفر نیست الزامی است.
  • درصورتی که متقاضی قبلاً به آفریقای جنوبی سفر کرده، کپی ویزای قبلی خود را در مدارک قرار دهد.

 

ویزای آفریقای جنوبی

مدارک ارائه شده به سفارت آفریقای جنوبی بایستی به زبان انگلیسی ترجمه شوند

 

چگونه ویزای آفریقای جنوبی بگیریم؟

برای دریافت ویزای آفریقای جنوبی از دو طریق شخصی و آژانس‌های هواپیمایی می‌توان اقدام کرد. اما قبل از هر اقدامی لازم است بدانید که صدور ویزای آفریقای جنوبی از طریق سفارت این کشور در ایران انجام نمی‌شود، بلکه دفتر کارگزاری سفارت به نام VFS تمامی کارهای مربوط به ویزا را انجام می‌دهد البته تصمیم‌گیری نهایی به عهده سفارت است اما نتیجه از طریق VFS به متقاضیان اعلام خواهد شد.

مراحل دریافت ویزای آفریقای جنوبی

به این نکته دقت کنید برای دریافت ویزای توریستی آفریقای جنوبی مصاحبه و انگشت‌نگاری انجام می‌شود.

۱-تهیه مدارک موردنیاز (مدارک بایستی به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد)

۲-مراجعه به سایت رسمی سفارت جهت گرفتن وقت انگشت‌نگاری و مصاحبه

۳-ساختن حساب کاربری

۴-گرفتن وقت مصاحبه

۵-دریافت کد پیگیری

۶-مراجعه به دفتر VFS جهت انگشت‌نگاری و مصاحبه

۷-ارائه مدارک به دفتر VFS

۸-مراجعه به VFS برای دریافت پاسپورت در زمان اعلام شده توسط این دفتر (زمان تحویل پاسپورت توسط دفتر کارگزاری از طریق ایمیل و یا تلفن اعلام خواهد شد)

 

ویزای آفریقای جنوبی

برای دریافت ویزای آفریقای جنوبی می‌توانید از طریق آژانس‌های هواپیمایی اقدام کنید

 

نکات مهم در خصوص دریافت ویزا

  • دقت کنید در روز انگشت‌نگاری جدا از هزینه ویزا، ۷۰ یورو به صورت نقدی نیز همراه داشته باشید. (این مبلغ به صورت جداگانه توسط شخص متقاضی باید به VFS پرداخت شود)

پاسپورت شما تا زمان اعلام نتیجه ویزا نزد سفارت می‌ماند.

  • حضور تمام متقاضیان جهت مصاحبه و انگشت‌نگاری در VFS الزامی است.
  • مدت زمان صدور ویزای آفریقای جنوبی از زمان مصاحبه به طور معمول ۱۰ الی ۱۵ روز کاری است که با توجه به تصمیم سفارت ممکن است بررسی مدارک به زمان بیشتری احتیاج داشته باشد.
  • در حل حاضر ویزاهای توریستی به صورت ۳ ماهه صادر می‌شوند.
  • ویزای آفریقای جنوبی از لحظه صدور تا ۲ ماه اعتبار دارد یعنی مسافر از زمان دریافت ویزا به مدت ۲ ماه فرصت دارد به آفریقای جنوبی سفر کند.
  • ویزاهای توریستی آفریقای جنوبی قابل تمدید نیستند و مسافر پس از اتمام مدت اعتبار ویزا بایستی کشور آفریقای جنوبی را ترک کند.
  • دارندگان ویزای توریستی در مدت زمان اقامت در این کشور اجازه کار و تجارت را ندارند.

 

دریافت ویزای توریستی آفریقای جنوبی از طریق آژانس‌های مسافرتی

همان‌طور که در ابتدای مطلب گفته شد برای دریافت ویزای آفریقای جنوبی می‌توان از طریق آژانس‌های هواپیمایی نیز اقدام کرد.

آژانس هواپیمایی ستاره ونک با داشتن سال‌ها تجربه در برگزاری تورهای آفریقای جنوبی و همچنین دریافت ویزای آفریقا می‌تواند مشاوره مناسبی در این زمینه باشد. در صورت اقدام از این طریق، کارشناسان ویزا در آژانس هواپیمایی ستاره ونک تمام مراحل دریافت ویزای آفریقای جنوبی را پیگیری کرده و شما فقط کافیست در روز مورد نظر برای مصاحبه انگشت‌نگاری در محل VFS حضور پیدا کنید.

 

اقدامات آژانس هواپیمایی ستاره ونک جهت اخذ ویزای آفریقای جنوبی

۱-ترجمه مدارک مسافر به زبان انگلیسی

۲-تعیین وقت انگشت‌نگاری و مصاحبه

۳-دریافت پاسپورت مسافر از سفارت، پس از صدور ویزا

 

کپی برداری از مطالب آژانس هواپیمایی ستاره ونک صرفا با ذکر منبع بلامانع است.
از این مطلب خوشتان آمد؟ به اشتراک بگذارید.
دیبا عباسی

ارسال نظر

  • صفحه اصلی
  • تور
  • ویزا و وقت سفارت
  • وبـلاگ
  • خروج