چه مدارکی برای دریافت ویزای ژاپن مورد نیاز است؟ نحوه دریافت ویزای ژاپن چگونه است؟ آدرس سفارت ژاپن کجاست؟ اگر قصد سفر به کشور ژاپن را دارید و می‌خواهید درباره چگونگی دریافت ویزای این کشور بیشتر بدانید، با ما همراه باشید. در این مطلب سعی کرده‌ایم به تمامی سوالات شما را در زمینه دریافت ویزای ژاپن پاسخگو باشیم.

 

نحوه دریافت ویزای ژاپن

 

ژاپن را می‌توان سرزمین شگفتی‌‌ها دانست. سرزمینی که در کنار حفظ تمامی سنت‌های خود توانسته به پیشرفته‌ترین کشور دنیا در تمامی زمینه‌ها تبدیل شود. دیدن جاذبه‌های گردشگری ژاپن که هر کدام در نوع خود جذاب و بی‌نظیر هستند، مشاهده سنت‌ها و عقاید جالب و باورنکردنی در ژاپن، شرکت در فستیوال‌های شاد و هیجان‌انگیز، وجود قدرتمندترین شرکت‌های تجاری دنیا همه و همه ژاپن را به مقصدی ایده‌آل برای گردشگران و تجار تبدیل کرده‌اند. اما قدم اول برای سفر به این کشور شگفت‌انگیز دریافت ویزای ژاپن است.

 

انواع ویزای ژاپن

ویزای ژاپن بسته به هدف از سفر انواع مختلف دارد که در صورت اقدام برای دریافت هر کدام، بایستی مدارک جداگانه‌ای به سفارت ارائه شود:

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای دیدار از دوستان و اقوام
  • ویزای شرکت در کنفرانس و رقابت های ورزشی

 

ویزای توریستی ژاپن

ویزای توریستی ژاپن معمولا به صورت ۱۵ روزه و یکبار ورود صادر می‌شود. این ویزا از روز صدور به مدت ۳ ماه معتبر می‌باشد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی ژاپن:

  • اصل گذرنامه متقاضی (در صورتی که گذرنامه قبلی دارید، آن را نیز ارائه دهید)
  • یک قطعه عکس ۵*۴ در ۵*۴ رنگی با زمینه سفید (عکس باید جدید و زاویه آن کاملا از روبرو باشد)
  • کپی از تمامی صفحات شناسنامه متقاضی به همراه یک نسخه از ترجمه رسمی آن به زبان انگلیسی (با تائید وزارت دادگستری)
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر میزان حقوق و روزهای موافقت شده با مرخصی
  • ریزکارکرد ۳ ماهه حساب بانکی (به زبان انگلیسی، صادر شده در ۵ روز اخیر و در کاغذ A4)
  • نسخه پرشده فرم ویزا
  • دقت داشته باشید، تمامی مدارک بایستی به صورت رسمی همراه با مهر تائید وزارت دادگستری و به زبان انگلیسی ترجمه شود.

 

نحوه دریافت ویزای ژاپن

 

ویزای تجاری ژاپن

این ویزا برای کسانی صادر می‌شود که با هدف تجارت می‌خواهند به ژاپن سفر کنند و مدت اعتبار آن به مدت اقامت ذکر شده در دعوت‌نامه شخص متقاضی و تصیم‌ سفارت ژاپن بستگی دارد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای تجاری ژاپن:

  • یک قطعه عکس ۵*۴ در ۵*۴ رنگی با زمینه سفید (عکس باید جدید و زاویه آن کاملا از روبرو باشد)
  • اصل گذرنامه متقاضی (در صورتی که گذرنامه قبلی دارید، آن را نیز ارائه دهید)
  • کپی از تمامی صفحات شناسنامه متقاضی به همراه یک نسخه از ترجمه رسمی آن به زبان انگلیسی (با تائید وزارت دادگستری)
  • نسخه پرشده فرم ویزا
  • نامه ماموریت متقاضی از طرف شرکت محل کار
  • ارائه جواز کسب توسط متقاضی
  • ارائه کپی روزنامه رسمی
  • مدارک مربوط به شرکت دعوت‌کننده ژاپنی که شامل موارد زیر می‌شود:
  • دعوت‌نامه صادر شده از طرف شرکت ژاپنی
  • ضمانت‌نامه صادر شده از طرف شرکت ژاپنی
  • دعوت‌نامه صادر شده از طرف شرکت ژاپنی
  • ارائه مدارک تجاری مابین شرکت ایرانی و ژاپنی

ارائه یکی از مدارک زیر توسط شرکت ژاپنی الزامی است:

ثبت شرکت ژاپنی Hojin Tokibotohon که در ۳ ماه اخیر صادر شده باشد.

ارائه نسخه کپی مربوط به آخرین تغییرات شرکت در Hojin Tokibotohon

ارائه مدارک شرکت‌ها و مؤسسات ژاپن Kaisha Dantai Gaiyo Setsumeishou

دقت داشته باشید، تمامی مدارک بایستی به صورت رسمی همراه با مهر تائید وزارت دادگستری و به زبان انگلیسی ترجمه شود.

 

نحوه دریافت ویزای ژاپن

 

ویزای دیدار از دوستان و اقوام ژاپن

چنانچه هدف شما از سفر به ژاپن دیدار با دوستان و یا اقوامتان هست، می‌توانید برای دریافت ویزای دیدار با دوست و اقوام ژاپن اقدام کنید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای دیدار با دوست ژاپن (این مدارک شامل دو بخش می‌باشد، مدارکی که متقاضی باید ارائه دهد و مدارکی که شخص دعوت‌کننده باید ارائه دهد.)

۱- مدارک شخص متقاضی ویزای ژاپن:

  • یک قطعه عکس ۵*۴ در ۵*۴ رنگی با زمینه سفید (عکس باید جدید و زاویه آن کاملاً از روبرو باشد)
  • اصل گذرنامه متقاضی (در صورتی که گذرنامه قبلی دارید، آن را نیز ارائه دهید)
  • کپی از تمامی صفحات شناسنامه متقاضی به همراه یک نسخه از ترجمه رسمی آن به زبان انگلیسی (با تائید وزارت دادگستری)
  • نسخه پرشده فرم ویزا
  • دعوت‌نامه از طرف شخص دعوت‌کننده در ژاپن
  • ارائه برنامه سفر توسط شخص دعوت‌کننده تهیه شده باشد
  • ارائه مدارکی مانند عکس، نامه (برای دوست) و شناسنامه برای اقوام که نشان‌دهنده دوستی و نسبت فامیلی متقاضی و شخص دعوت‌کننده باشد.
  • در صورتی که هزینه‌های سفر به عهده شخص متقاضی باشد ارائه نامه دریافت حقوق و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه، از طرف ایشان الزامی است.

۲- مدارک شخص دعوت‌کننده

  • ارائه برگه اقامت محلی (درصورتی که شخص دعوت‌کننده ملیتی به جز ژاپنی داشته باشد، بایستی یک کپی از پشت و روی کارت اقامت، صفحه گذرنامه، ویزای اقامت و صفحه مهر ورود مجدد را ارائه دهد.)
  • در صورتی که هزینه‌های سفر به عهده شخص دعوت‌کننده باشد، ارائه یکی از مدارک زیر الزامی است:
  • گواهی رسمی مالیات با ذکر مبلغ حقوق
  • گواهی رسمی و تائید شده شهرداری
  • پرینت حساب بانکی ۳ ماهه اخیر به زبان انگلیسی

 

نحوه دریافت ویزای ژاپن

 

ویزای شرکت در کنفرانس و رقابت‌های ورزشی ژاپن

مدارک لازم برای دریافت ویزای شرکت در کنفرانس و رقابت‌های ورزشی ژاپن:

  • یک قطعه عکس ۵*۴ در ۵*۴ رنگی با زمینه سفید (عکس باید جدید و زاویه آن کاملاً از روبرو باشد)
  • اصل گذرنامه متقاضی (در صورتی که گذرنامه قبلی دارید، آن را نیز ارائه دهید)
  • کپی از تمامی صفحات شناسنامه متقاضی به همراه یک نسخه از ترجمه رسمی آن به زبان انگلیسی (با تائید وزارت دادگستری)
  • نسخه پرشده فرم ویزا
  • ارائه دعوت‌نامه از طرف شرکت ژاپنی
  • ارائه ضمانت‌نامه از طرف شرکت ژاپنی
  • ارائه برنامه سفر از طرف شرکت ژاپنی
  • نامه مأموریت متقاضی

ارائه یکی از مدارک زیر توسط شرکت ژاپنی الزامی است:

ثبت شرکت ژاپنی Hojin Tokibotohon که در ۳ ماه اخیر صادر شده باشد.

ارائه نسخه کپی مربوط به آخرین تغییرات شرکت در Hojin Tokibotohon

ارائه مدارک شرکت‌ها و مؤسسات ژاپن Kaisha Dantai Gaiyo Setsumeishou

 

نحوه دریافت ویزای ژاپن

 

مراحل صدور ویزای ژاپن

برای دریافت ویزای ژاپن نیازی به گرفتن وقت از سفارت این کشور نیست. متقاضیان می‌توانند در روزهای کاری از یکشنبه تا پنجشنبه مدارک مورد نیاز برای هر نوع ویزا را آماده کرده و مدارک خود را به صورت حضوری به سفارت ژاپن تحویل دهند. افسر سفارت مدارک را با دقت بررسی کرده و معمولاً پس از ۵ الی ۷ روز کاری جواب ویزای ژاپن را اعلام می‌کند.

 

چگونه از طریق آژانس‌های هواپیمایی برای دریافت ویزای ژاپن اقدام کنیم؟

چنانچه رفتن به سفارت برایتان سخت است و نمی‌خواهید در صف دریافت ویزا بایستید، می‌توانید برای دریافت ویزای ژاپن از طریق آژانس‌های هواپیمایی معتبر اقدام کنید. آژانس هواپیمایی ستاره ونک با داشتن کادری مجرب در زمینه ویزای ژاپن شما را در تمامی مراحل یاری خواهد کرد.

با ارائه مدارک به آژانس هواپیمایی ستاره ونک، کارشناسان ویزا آن‌ها را بررسی کرده و در زمان مشخص شده به سفارت ارائه می‌دهند، در این صورت شما دیگر نیازی به مراجعه به سفارت ندارید و جواب ویزای شما پس از ۵ الی ۷ روز کاری به اطلاعتان خواهد رسید.

اطلاعات کلی سفارت ژاپن

آدرس سفارت: تهران، زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، پلاک ۱۶۲

روزهای کاری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۰۰

وبسایت رسمی: www.ir.emb-japan.go.jp

 

نحوه دریافت ویزای ژاپن

 

نکات مهم درباره ویزای ژاپن

  1. سفارت ژاپن مدارکی را که از طریق ایمیل، پست و فاکس ارسال شود، به هیچ عنوان نمی‌پذیرد. تمامی مدارک برای دریافت ویزای ژاپن باید به صورت حضوری و در روز و ساعت مقرر تحویل داده شود.
  2. تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شده و دارای مهر تائید از طرف وزارت دادگستری باشند.
  3. پروسه دریافت جواب ویزای ژاپن معمولاً بین ۵ الی ۷ روز کاری طول می‌کشد، اما در بعضی از موارد ممکن از این پروسه طولانی‌تر شود.
  4. کنسولگری ژاپن چنانچه لازم بداند از متقاضی مدارک بیشتری را علاوه بر مدارک ارائه شده درخواست می‌کند که ارائه آن به سفارت الزامی است.
  5. برای دریافت ویزای ژاپن نیازی به حضور متقاضی در سفارت نیست. فقط کافیست مدارک توسط خود شخص یا آژانس‌های هواپیمایی به سفارت تحویل داده شود.

 

درصورت داشتن سوال درخصوص دریافت ویزای ژاپن و  رزرو تور ژاپن با کارشناسان بخش ژاپن در آژانس هواپیمایی ستاره ونک تماس بگیرید

کپی برداری از مطالب آژانس هواپیمایی ستاره ونک صرفا با ذکر منبع بلامانع است.
از این مطلب خوشتان آمد؟ به اشتراک بگذارید.
دیبا عباسی

ارسال نظر

  • صفحه اصلی
  • تورهای ویژه نوروز 98
  • تور
  • ویزا و وقت سفارت
  • وبـلاگ
  • خروج