معروف‌ترین فستیوال‌های ژاپن کدام‌اند؟

نوشته شده توسط : دیبا عباسی در چهارشنبه 16 مه 2018
Loading...

از پرتاب لوبیا برای ترساندن ارواح شیطانی گرفته تا روشن کردن فانوس برای برگرداندن ارواح مردگان، همه داستان‌هایی بسیار زیبا هستند که ریشه در اعتقادات سنتی مردم ژاپن دارند، همین افسانه‌ها باعث پدید آمدن فستیوال‌های جالب در این کشور شده است.

جذابیت فستیوال‌های ژاپن به‌ اندازه‌ای است که هر ساله تعداد زیادی از گردشگران، از همه جای دنیا برای دیدن این جشن‌ها به ژاپن سفر می‌کنند

.برای بازدید از تور ژاپن ستاره ونک کلیک کنید.

یکی از این فستیوال‌های معروف، گردش فصل (set subun) است که در اوایل ماه فوریه و با نزدیک شدن سال نو برگزار می‌شود.

بر طبق این سنت زیبا مردم ژاپن با دور کردن ارواح شیطانی از خود به استقبال خوشبختی در سال جدید می‌روند.

ژاپنی‌ها با پوشیدن لباس‌های شیطانی به خیابان می‌آیند

ژاپنی‌ها با پوشیدن لباس‌های شیطانی به خیابان می‌آیند

در این جشن مردم لباس‌های عروسکی آبی و قرمزرنگ شاخ‌دار که نماد ارواح شیطانی و بدی‌ها هستند، می‌پوشند و همراه رقص و آواز به خیابان‌ها می‌آیند و باقی مردم با پرتاب لوبیا به سمت آن‌ها بدی‌ها را از خود دور می‌کنند.

جالب است بدانید که خوردن لوبیا از سنت‌های این جشن است، ژاپنی‌ها در این روز ۱۲ عدد لوبیا به نیت ۱۲ ماه سال می‌خورند که راه خوشبختی را برای هر ۱۲ ماه سال برای خود روشن کرده باشند.

در حال پرتاب کردن لوبیا برای دور کردن بدی‌ها

یکی دیگر از سنت‌های جالب که مردم در این جشن انجام می‌دهند، خوردن یک رول سوشی بدون نصف کردن آن است، در حالت عادی همه سویشی را قطعه‌قطعه کرده و می‌خورند اما در این جشن همه باید بتوانند آن را بدون نصف کردن بخورند چراکه قطعه‌قطعه کردن رول سوشی باعث شکستن خوشبختی در سال جدید می‌شود، اما خوردن کامل آن خوشبختی را به سمت آن‌ها می‌آورد.

اگر شما هم می‌خواهید مانند یک ژاپنی در این جشن شرکت کنید می‌توانید از فروشگاه‌ها یکدست لباس onideman (ارواح شیطانی) و یک بسته لوبیا تهیه‌کرده و همراه دیگر افراد از این فستیوال زیبا لذت ببرید.

در حال پرتاب کردن لوبیا برای دور کردن بدی‌ها

در حال پرتاب کردن لوبیا برای دور کردن بدی‌ها

فستیوال  اوبن از معروفترین فستیوال‌های ژاپن

فستیوال obon آن‌قدر زیبا و رؤیایی است که هرساله گردشگران بسیاری از نقاط مختلف برای دیدن این جشن به ژاپن سفر می‌کنند.

Obon در ماه اوت برگزار می‌شود و برگرفته از یکی از افسانه‌های زیبای بودائی است. بر طبق این افسانه، در این روز ارواح برای دیدن بستگان خود به زمین بازمی‌گردند و مردم برای هدایت آن‌ها به سمت خود در درب منازل فانوس‌های کاغذی روشن می‌کنند که چهره‌ی بسیار زیبایی به شهر می‌بخشد، آن‌ها برای استقبال از ارواح شیرینی و میوه تهیه‌کرده و در مقابل محراب بودا می‌گذارند.

این جشن با رقص زیبای obon، با همراهی طبل‌های ژاپنی که ریتم بسیار زیبایی دارند، در باغ‌ها و معابد برگزار می‌شود.

رقصندگان ژاپنی با کیمونو در حال برگزاری جشن obon

رقصندگان ژاپنی با کیمونو در حال برگزاری جشن obon

روشن کردن فانوس برای راهنمایی ارواح

روشن کردن فانوس برای راهنمایی ارواح

در انتهای جشن مردم فانوس‌ها را همراه دعا و نیایش به دریا می‌اندازند تا ارواح را دوباره به دنیای خود هدایت کنند.

شما با شرکت در این جشن یکی از رمانتیک‌ترین روزهای عمر خود را خواهید دید.

به آب انداختن فانوس‌ها برای بدرقه ارواح

به آب انداختن فانوس‌ها برای بدرقه ارواح

جشن سال نو از شادترین فستیوال‌های ژاپن

اگر می‌خواهید شادترین و زیباترین روزهای ژاپن را ببینید حتماً در تعطیلات سال نو به این کشور سفر کنید، ژاپنی‌ها علاقه‌ی ویژه‌ای به برگزاری مراسم سال نو دارند، آن‌ها معتقد هستند که سال جدید را باید بدون هیچ دغدغه و استرسی آغاز کنند، بنابراین چند روز آخر سال از شلوغ‌ترین و پرهیجان‌ترین روزها در ژاپن است، خرید لباس نو، نظافت خانه، تزیین کاج‌ها و درنهایت به اتمام رساندن تمامی کارهای سال قبل از مهم‌ترین کارهای این روزهای ژاپنی‌ها است.

آتش بازی در جشن سال نو

آتش بازی در جشن سال نو

از سنت‌های رایج و هنوز پابرجا در ژاپن تهیه‌ی کارت‌پستال است، آن‌ها با درست کردن کارت‌پستال‌های مخصوص برای هر شخص یکدیگر را در روز سال نو سورپرایز می‌کنند.

تهیه‌ی کارت‌پستال‌های دستی

تهیه‌ی کارت‌پستال‌های دستی

غذای مرسوم سال نو در ژاپن پختن toshikoshi soba یا همان رشته‌فرنگی است که نماد طول عمر طولانی هست، در این شب به‌یادماندنی ناقوس‌های معابد ۱۰۸ بار به نشانه‌ی ۱۰۸ هوس زمینی به صدا در می‌آیند که این حرکت نماد دور کردن این هوس‌ها از روح انسان است.

جالب‌ترین مراسم سال نو را در معابد می‌توان دید، مردم ژاپن در روز سال نو به معابد معروف می‌روند و در آنجا با مراسم خاص و دیدنی دعاهای سال قبل را می‌سوزانند و برای سال جدید از معابد دعا می‌خرند و آن‌ها را به امید رسیدن به آرزوها در نزد خود نگه می‌دارند.

دیدن این مراسم برای گردشگران انقدر جالب است که آن‌ها را تشویق به خرید دعا برای آغاز سال جدید می‌کند.

ژاپنی‌ها در روز اول سال نو برای برگزاری مراسم دعا به معبد می‌روند

ژاپنی‌ها در روز اول سال نو برای برگزاری مراسم دعا به معبد می‌روند

کپی برداری از مطالب آژانس هواپیمایی ستاره ونک صرفا با ذکر منبع بلامانع است.
از این مطلب خوشتان آمد؟ به اشتراک بگذارید.
دیبا عباسی
مطالعه و نوشتن همیشه از موضوعات مورد علاقه من بوده‌اند. در همین راستا چند سالی ست که در زمینه تولید محتوا در حوزه گردشگری فعال هستم. نوشتن درباره آداب و رسوم سرزمین‌های دور و توصیف جاذبه‌هایشان از کارهایی ست که هر نویسنده به خصوص من را به وجد می‌آورد.
ارسال نظر