به چه کسانی ویزای شینگن می‌دهند؟

نوشته شده توسط : دیبا عباسی در سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۸
Loading...

«قصد سفر به کشورهای اروپایی را دارم، اما نمی‌دانم شرایط لازم جهت دریافت ویزای شینگن را دارم یا نه؟» این سؤال ممکن است ذهن بسیاری از افرادی را که سفر به قاره اروپا را برنامه‌ریزی کرده‌اند درگیر کند. ویزای شینگن چیست و چه کسانی شرایط دریافت آن را دارند؟ برای دریافت پاسخ این سؤال‌ها در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

 

شینگن یکی از معروف‌ترین انواع ویزا است که با دریافت آن می‌توان به کشورهای اروپایی سفر کرد. در واقع شینگن یا شنگن به مجموعه کشورهایی اروپایی گفته می‌شود که هم‌مرز هستند و طی یک قرارداد قوانین یکسانی را جهت مقررات مرزی و ورود توریست به خاک خود وضع کرده‌اند. تمام کشورها به این قوانین متعهد بوده و در صورتی که شخصی توسط یکی از آن‌ها ویزای خود را دریافت کند می‌تواند تا زمان اتمام تاریخ ویزا در سایر کشورهای عضو اتحادیه به صورت آزادانه سفر کند؛ مجوز ورود به این کشورها به تبعیت از نام اتحادیه، ویزای شینگن نام‌گذاری شده است. همانطور که در بالا ذکر شد شرایط و قوانین صدور ویزا برای کشورهای عضو اتحادیه شینگن یکسان می‌باشد. حال می‌خواهیم بدانیم دریافت ویزای شینگن چه شرایطی دارد و چه کسانی می‌توانند برای دریافت این ویزا اقدام کنند؟

این نوع ویزا انواع مختلف دارد از جمله ویزای توریستی، ویزای دانشجویی، ویزای کار و … . هر کدام از انواع ویزای شینگن شرایط و مدارک مختص به خود را دارند. در این مطلب با شرایط ویزای توریستی شینگن آشنا می‌شویم؛ اما قبل از هر چیز باید بگوییم افرادی که می‌خواهند جهت اخذ ویزا اقدام کنند بایستی مدارک شغلی معتبر و حساب بانکی معقول داشته باشند. در غیر اینصورت سفارت به درخواست آن‌ها رسیدگی نخواهد کرد.

چگونه ویزای شینگن بگیریم؟

چگونه ویزای شینگن بگیریم و چه اقداماتی باید انجام دهیم؟ اولین قدم جهت دریافت ویزای شینگن انتخاب یکی از کشورهای اتحادیه شینگن جهت اقدام ویزا است. در قدم دوم بایستی مدارک مورد نیاز را برای ارائه به سفارت آماده کنید و سپس از سفارت مربوطه جهت ارائه مدارک، انگشت نگاری و مصاحبه وقت بگیرید. دقت کنید گرفتن وقت سفارت با توجه به مقصد شما از دو طریق ارسال ایمیل و یا مراجعه به سایت سفارت امکان‌پذیر است. پس از گرفتن وقت، با در دست داشتن مدارک، در روز و ساعت اعلام شده در دفتر نمایندگی سفارت بنام BLS حضور پیدا کرده، مدارک را تحویل داده و انگشت نگاری و مصاحبه را انجام می‌دهید. در قدم آخر نیز منتظر می‌مانید تا سفارت درخواست شما را مورد بررسی قرار داده و جواب ویزا را طی ۱۴ روز کاری اطلاع دهد.

چه مدارکی جهت اخذ ویزای شینگن مورد نیاز است؟

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن معمولاً یکسان است اما در برخی مواقع ممکن است سفارت مورد نظر شما مدرکی خاص را بخواهد، از این رو قبل از تهیه مدارک، به سایت سفارت مربوطه مراجعه کرده و لیست مدارک درخواستی را به‌طور دقیق مطالعه کنید. در ادامه مدارک مشترک جهت اخذ ویزا شینگن را ذکر می‌کنیم.

  • اصل پاسپورت با ۶ ماه اعتبار از زمان خروج از کشور با امضا شخص مسافر
  • دو قطعه عکس ۳*۴ رنگی، تمام‌رخ با زمینه سفید، حداکثر برای ۶ ماه اخیر (عکس با گذرنامه یکی نباشد).
  • اصل شناسنامه و ترجمه از کلیه صفحات آن.
  • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی (با مانده‌حساب بالای ۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال).
  • اصل و ترجمه سند مالکیت به نام مسافر (چنانچه خانواده باشند سند مالکیت به نام سرپرست خانواده کافی است).
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی:
  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • بازنشسته‌ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان، در صورت خویش‌فرما بودن جواز کسب/آخرین آگهی تغییرات
  • معلمان، اساتید و اعضا هیئت‌علمی: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوقی و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل.
  • جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه برنامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
  • برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است نیاز
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.
  • همراه داشتن بلیط و واچر معتبر

با ویزای شینگن به کدام کشورها می‌توان سفر کرد؟

در مجموع ۲۶ کشور اروپایی عضو پیمان شینگن هستند و با دریافت ویزا شینگن می‌توان به این ۲۶ کشور  سفر کرد. این کشورها شامل اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لاتویا، لیتوانی، اسلوونی، اسپانیا، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، سوئد، سوئیس، لیختنشتاین، لوکزامبورگ، هلند و مالت می‌شود.

با دریافت ویزای شینگن می‌توانید تور اروپا را انتخاب کرده و به چند کشور اروپایی همزمان سفر کنید فقط دقت داشته باشید از طریق هر کدام از کشورهای حوزه شینگن ویزای خود را دریافت کنید، ورود شما بایستی به همان کشور باشد و سپس می‌توانید سفر خود را به سایر کشورها ادامه دهید.

دلایل ردشدن ویزای شینگن

ارائه دادن چه مدارکی احتمال رد شدن درخواست ویزا را کاهش می‌دهد و دلایل رد شدن ویزای شینگن کدام‌ها هستند؟ کشورهای عضو اتحادیه شینگن دلایل سخت‌گیرانه‌ای جهت صدور ویزا دارند؛ بنابراین ارائه مدارک کامل و معتبر احتمال دریافت ویزا را بالاتر می‌برد. برطرف کردن موارد زیر می‌تواند در دریافت ویزای شینگن تأثیر مثبت داشته باشد.

  • ارائه مدارک جعلی
  • مانده حساب پایین و نداشتن درآمد کافی
  • مشخص نبودن هدف سفر
  • عدم بازگشت به کشور
  • داشتن ریجکتی قبلی
  • داشتن سو سابقه
  •  داشتن گذرنامه آسیب‌دیده و نامعتبر
  •  ارائه بیمه‌نامه نامعتبر
  • ارائه ندادن رزرو هتل و یا مشخص نبودن محل اقامت
  • ارائه ندادن برنامه سفر
  • نداشتن سابقه سفر
  •  نداشتن شناسنامه معتبر
  • ارائه ندادن نامه اشتغال به کنار
  • ناهماهنگی تاریخ سفر با برنامه سفر ارائه شده

در صورت رد شدن ویزای شینگن چه اقداماتی باید انجام داد؟

چنانچه درخواست ویزای شما از طرف سفارت رد شد، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

۱-۶ تا ۸ ماه صبر کرده و با برطرف کردن نواقص، مجدداً برای دریافت ویزا از طریق همان سفارت و یا سایر سفارت‌های عضو شینگن اقدام کنید.

۲-می‌توانید نامه اعتراض پر کرده و دلیل ریجکتی خود را از سفارت سؤال کنید. در برخی از موارد ممکن است سفارت مدارک شما را بررسی کرده و رای خود را تغییر دهد. شما برای اعتراض به رأی سفارت ۱ تا ۳۰ روز کاری فرصت دارید.

جهت دریافت ویزای شینگن، رزرو تور اروپا و تور اسپانیا با همکاران تور در آژانس هواپیمایی ستاره ونک تماس بگیرید.

کپی برداری از مطالب آژانس هواپیمایی ستاره ونک صرفا با ذکر منبع بلامانع است.
از این مطلب خوشتان آمد؟ به اشتراک بگذارید.
دیبا عباسی

ارسال نظر

  • صفحه اصلی
  • تور
  • ویزا و وقت سفارت
  • وبـلاگ
  • خروج